Bourbon Pecan Turtles with Fleur de Sel

Bourbon Pecan Turtles with Fleur de Sel
Bourbon Pecan Turtles z Fleur de Sel może być właśnie napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 237 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Serious Eats ma 38 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, połówki orzechów pekan, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żółwie Orzechowe, Masło orzechowe z Fleur de Sel, oraz Solone Gorzkie Czekoladowe Karmelowe Pekan Żółwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, mleko odparowane, śmietanę, fasolę waniliową i nasiona (jeśli są używane) w dużym rondlu (6-do 8-quart). Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odsłonięte i bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podczas rozgrzewania się mieszanki karmelu, ułóż orzechy na przygotowanej blasze do pieczenia (wyłożonej pergaminem): umieść 4 lub 5 całych orzechów pekan w kształcie gwiazdy dla każdego żółwia, w sumie około 20 gwiazdek, pozostawiając co najmniej 1 cal między gwiazdkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Gdy mieszanina karmelu dojdzie do wrzenia, włóż termometr cukierkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Dodaj lekki syrop kukurydziany i delikatnie mieszaj żaroodporną szpatułką, aż wszystko dobrze się wymiesza. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj, często mieszając i upewniając się, że zeskrobujesz dno garnka, aby utrzymać mieszaninę przed spaleniem, aż mieszanina osiągnie 110°/100C, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać masło do mieszanki karmelu i wyłowić fasolę wanilii łyżką szczelinową. Ciągle mieszając, gotuj karmel, aż osiągnie 116°/116°C, 15 do 20 minut; będzie to głęboki tawny kolor i będzie miał powolne, toczące się bąbelki w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Wyjmij go z ognia.
7
Wymieszaj sól, bourbon i ekstrakt waniliowy (jeśli używasz), upewniając się, że dobrze wymieszasz, aby były równomiernie rozłożone. W rękawicach kuchennych ostrożnie wlać karmel do lejków cukierkowych. Pozostawić do ostygnięcia na około 5 minut, mieszając go kilka razy, aż zgęstnieje trochę i ma konsystencję gorącej krówki. (Naprzemiennie łyżkę bezpośrednio z garnka po ostygnięciu na około 5 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
LejekLejek
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Wlać kilka łyżek karmelu na każdej klastrze orzechów pekan. Pozwól im się ustawić, aż nie będą już ciepłe, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
9
W międzyczasie, temperować 2 szklanki czekolady w żaroodpornej misce nad wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Po ustawieniu karmelu wlej przygotowaną czekoladę do czystego lejka. Top każdego żółwia z około łyżką czekolady. (Naprzemiennie łyżka bezpośrednio z miski.) Chcesz tyle czekolady, aby pokryła większość karmelu, ale główki żółwi i tootsies powinny być nadal widoczne. Delikatnie stuknij blachę do pieczenia na blacie, jeden koniec pierwszy, a następnie drugi, aby wyrównać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
LejekLejek
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dekoruj środek każdego żółwia kilkoma płatkami fleur de sel - ale pamiętaj, aby to zrobić, zanim czekolada całkowicie się ułoży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12
Przechowywać żółwie, Pokryte woskiem lub papierem pergaminowym, w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej przez okres do 1 tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn