Kremowe Ziemniaki Dwa Razy Zapiekane
Kremowe dwa razy upieczone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Przepis ten służy 2. Na 94 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz śmietanę, masło, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Ziemniaki Dwa Razy Zapiekane, Kremowy Butternut Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Kremowe Ziemniaki Pieczone Chrzanem podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Ziemniaki szorować i suszyć, następnie nakłuć kilka razy widelcem i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem, 50 minut do 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Zmniejszyć piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego ziemniaka; miąższ miąższ i umieść w małej misce. Miąższ ziemniaczany, masło, mleko i sól ubić mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładki i puszysty. Serek śmietankowy i śmietanę zagnieść w ziemniaki; łyżką wymieszać w muszle ziemniaków.
Posypać papryką i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do nagrzania, a blaty są złotobrązowe, 20 do 25 minut.