Kremowy szpinak Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 380 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 183 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, Stary SOS el mild Enchilada, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Kremowe Szpinakowe Enchiladas, Kremowe enchilady ze szpinakiem i grzybami, oraz Kremowe Enchilady Z Szynką I Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. roztopić margarynę na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.