Kremowe Rounds Homara
Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 115 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, sól i mielony pieprz, ogony homara i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy gorący Dip Karczochowy z grzankami czosnkowymi {bezglutenowe}, Kremowy Homar Pappardelle, oraz Creamy Lobster Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę, papryka, i czosnek. Gotować, często mieszając, około 5 minut. Wymieszać z winem i sokiem z cytryny i gotować 5 minut.
Dodaj homara i gotować, aż różowy i firmy, 3 do 5 protokół.
Dodać serek śmietankowy, mieszając aż do połączenia.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Zdjąć z ognia. Łyżka mieszaniny homara równomiernie na tosty rund.
W razie potrzeby udekoruj posiekanym świeżym szczypiorkiem.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru]()
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Na nosie występują aromaty kwiatowe, dymne i mineralne. Po postarzaniu pojawia się również kruchy aromat, a także nuty przypraw, pyłku i miodu. Finezja, delikatność i mineralność charakteryzują to wino. Początkowo jest delikatny w ustach, ale później staje się silniejszy, a następnie utrzymuje tę siłę.Pij z rybami i drobiem w białym sosie, skorupiakami i foie gras.