Kremowe pieczarki smażone z grzankami
Need a wegetariańska przystawka? Kremowe smażone grzyby z grzankami mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 243 kalorie, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, szalotkę, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczarki smażone na maślanym szczypiorku, Gotowane jajko na grzance z Podsmażonymi grzybami, pomidorami i szpinakiem, oraz Smażone grzyby na kremowym serowym Polencie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło podzielić między 2 ciężkie duże Patelnie i roztopić na średnim ogniu. Podziel szalotki między Patelnie; smażyć, aż zacznie zmiękać, o 5 protokół. Podzielić grzyby między Patelnie.
Posypać solą i pieprzem. Sauté aż prawie przetargu, o 8 protokół. Podzielić Marsala między Patelnie; mieszać, aż odparuje, o 1 minutę.
Wlać 1 szklanka śmietany do każdej patelni; gotować, aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Grzyby połączyć w 1 patelni. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Cover; chill. Przed podaniem przepłukać na średnim ogniu, w razie potrzeby rozcieńczyć większą ilością kremu.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść kromki chleba na blachach do pieczenia.
Posmarować oliwą z oliwek; posypać pieprzem.
Piec do początku do brązowego, o 15 protokół. Natkę pietruszki wymieszać z mieszanką grzybową; przenieść do naczynia do przetarcia.