Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wina, mleka, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowane ostrygi i szynka, Pieczone ostrygi z boczkiem i porem, oraz Kremowe ostrygi w Żołędziu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozłóż chleb z 3 łyżkami masła i ułóż kromki, masłem do góry, na dużej blasze do pieczenia. Tosty przez około 10 minut, lub do złotego koloru i chrupiące.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Przetnij toasty na pół po przekątnej.
4
W średnim rondlu połącz zarezerwowany Likier ostrygowy z winem i doprowadź do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
5
Dodać ostrygi i dusić na małym ogniu, aż ich krawędzie zaczną się zwijać, o 3 protokół. Łyżeczką przekładamy ostrygi na talerz, rezerwujemy płyn do kłusowania ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i dodać pozostałe 1 łyżka masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodać pory, seler i cebula i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę. Powoli dodaj zarezerwowany płyn do kłusowania ostryg, stale ubijając, aż będzie gładki. Dusić na małym ogniu, ubijając często, aż nie pozostanie mączny smak, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cukierki Ratujące życie
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
9
Ubij w mleku, śmietanie i tymianku i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej, aż zgęstnieje i śmietana. Wymieszać sok z cytryny, następnie doprawić solą, pieprzem i Tabasco. Złożyć ostrygi i gotować tylko do rozgrzania przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Białe Bułki Obiadowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
10
Ułóż 2 połówki tostów na każdym z 10 talerzy. Na wierzchu łyżkę kremowych ostryg, posypać boczkiem i podawać od razu.