Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wina, mleka, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowane ostrygi i szynka, Pieczone ostrygi z boczkiem i porem, oraz Kremowe ostrygi w Żołędziu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż chleb z 3 łyżkami masła i ułóż kromki, masłem do góry, na dużej blasze do pieczenia. Tosty przez około 10 minut, lub do złotego koloru i chrupiące.
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Przetnij toasty na pół po przekątnej.
4
W średnim rondlu połącz zarezerwowany Likier ostrygowy z winem i doprowadź do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać ostrygi i dusić na małym ogniu, aż ich krawędzie zaczną się zwijać, o 3 protokół. Łyżeczką przekładamy ostrygi na talerz, rezerwujemy płyn do kłusowania ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i dodać pozostałe 1 łyżka masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Dodać pory, seler i cebula i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę. Powoli dodaj zarezerwowany płyn do kłusowania ostryg, stale ubijając, aż będzie gładki. Dusić na małym ogniu, ubijając często, aż nie pozostanie mączny smak, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Ubij w mleku, śmietanie i tymianku i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej, aż zgęstnieje i śmietana. Wymieszać sok z cytryny, następnie doprawić solą, pieprzem i Tabasco. Złożyć ostrygi i gotować tylko do rozgrzania przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Ułóż 2 połówki tostów na każdym z 10 talerzy. Na wierzchu łyżkę kremowych ostryg, posypać boczkiem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego