Kremowe Marzycielskie Paszteciki Z Mięty Pieprzowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kremowe marzycielskie miętowe paszteciki spróbować. Ten przepis służy 22. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy czekoladowe, mleko migdałowe, olej kokosowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Paszteciki Miętowe, Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, oraz Kremowa Marzycielska Kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić orzechy nerkowca w misce i przykryć wodą.
Odstawić na noc lub przez co najmniej 2-3 godziny. Jeśli twój blender nie jest świetny w mieszaniu rzeczy gładkich, proponuję moczenie przez noc dla najlepszych rezultatów.
Odcedzić i opłukać orzechy nerkowca po namoczeniu.
Dodaj orzechy nerkowca, roztopiony olej kokosowy, agawa, mleko, i ekstrakt z mięty pieprzowej do szybkiego blendera. Blend na najwyższej prędkości, aż całkowicie gładkie. To może potrwać kilka minut.Linia blachy do pieczenia z pergaminem i chwycić mini Cupcake / Candy wkładki.
Dodaj pół łyżki nadzienia do każdej wkładki.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtarzaj, aż nie będzie już żadnego wypełnienia (powinieneś uzyskać około 22-25). Zamrozić, odsłonięte, przez 20-35 minut, lub do twardego w dotyku.Po zamrożeniu szybko wyjmij paszteciki z wkładek do babeczek i ustaw je na odpowiedniej wkładce. Wróć do zamrażarki na 10 minut, aby jeszcze bardziej ujędrnić.W międzyczasie roztopić czekoladę i olej kokosowy w małym garnku na najniższym ogniu. Gdy połowa wiórów stopi się, wyjmij ją z ognia i mieszaj, aż wszystkie wióry się stopią. Pozostawić czekoladę do ostygnięcia lekko na kilka minut przed zanurzeniem pasztecików.
Wyjąć paszteciki z zamrażarki i wsadzić je do roztopionej czekolady widelcem. Stuknij w bok, aby strząsnąć nadmiar czekolady i umieścić na pergaminie. Zrób ten krok tak szybko, jak to możliwe, aby paszteciki nie topiły się. Aktualizacja: niektórzy z was mają problemy z czekolady zagęszczanie się jak zrobić ten krok. Jeśli tak się stanie, proponuję ponownie podgrzać czekoladę na małym ogniu, aby ją rozrzedzić. Zimne miętowe paszteciki prawdopodobnie powodują, że z czasem gęstnieje. Inną opcją jest po prostu mżnąć czekoladę na wierzchu pasztecików.Odstawić paszteciki do zamrażalnika, aż do Ustawienia, na około 10 minut, aż polewa czekoladowa będzie jędrna. Przechowuj resztki pasztecików w zamrażarce / lodówce, aż będą gotowe do spożycia!