Kremowe Marzycielskie Paszteciki Z Mięty Pieprzowej

Kremowe Marzycielskie Paszteciki Z Mięty Pieprzowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kremowe marzycielskie miętowe paszteciki spróbować. Ten przepis służy 22. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy czekoladowe, mleko migdałowe, olej kokosowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Paszteciki Miętowe, Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, oraz Kremowa Marzycielska Kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić orzechy nerkowca w misce i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odstawić na noc lub przez co najmniej 2-3 godziny. Jeśli twój blender nie jest świetny w mieszaniu rzeczy gładkich, proponuję moczenie przez noc dla najlepszych rezultatów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Odcedzić i opłukać orzechy nerkowca po namoczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
4
Dodaj orzechy nerkowca, roztopiony olej kokosowy, agawa, mleko, i ekstrakt z mięty pieprzowej do szybkiego blendera. Blend na najwyższej prędkości, aż całkowicie gładkie. To może potrwać kilka minut.Linia blachy do pieczenia z pergaminem i chwycić mini Cupcake / Candy wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj pół łyżki nadzienia do każdej wkładki.
6
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtarzaj, aż nie będzie już żadnego wypełnienia (powinieneś uzyskać około 22-25). Zamrozić, odsłonięte, przez 20-35 minut, lub do twardego w dotyku.Po zamrożeniu szybko wyjmij paszteciki z wkładek do babeczek i ustaw je na odpowiedniej wkładce. Wróć do zamrażarki na 10 minut, aby jeszcze bardziej ujędrnić.W międzyczasie roztopić czekoladę i olej kokosowy w małym garnku na najniższym ogniu. Gdy połowa wiórów stopi się, wyjmij ją z ognia i mieszaj, aż wszystkie wióry się stopią. Pozostawić czekoladę do ostygnięcia lekko na kilka minut przed zanurzeniem pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Wyjąć paszteciki z zamrażarki i wsadzić je do roztopionej czekolady widelcem. Stuknij w bok, aby strząsnąć nadmiar czekolady i umieścić na pergaminie. Zrób ten krok tak szybko, jak to możliwe, aby paszteciki nie topiły się. Aktualizacja: niektórzy z was mają problemy z czekolady zagęszczanie się jak zrobić ten krok. Jeśli tak się stanie, proponuję ponownie podgrzać czekoladę na małym ogniu, aby ją rozrzedzić. Zimne miętowe paszteciki prawdopodobnie powodują, że z czasem gęstnieje. Inną opcją jest po prostu mżnąć czekoladę na wierzchu pasztecików.Odstawić paszteciki do zamrażalnika, aż do Ustawienia, na około 10 minut, aż polewa czekoladowa będzie jędrna. Przechowuj resztki pasztecików w zamrażarce / lodówce, aż będą gotowe do spożycia!
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki MiętowePaszteciki Miętowe
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia1
Magazyn