Kremowe kubki z dzikimi grzybami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowych kubków z dzikimi grzybami i kozim serem. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 114 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz muszle filo, oliwę z oliwek, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta, Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami Ragoà " t, oraz Omlety z pieczarkami i kozim serem.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj szalotki i smażyć 1 minutę.
Dodaj szałwii, 1/4 łyżeczki soli, pieprz, i grzyby; smażyć 4 protokół.
Dodać czosnek i smażyć, aż grzyby są lekko rumiane i ciecz prawie odparuje (około 5 minut). Wymieszać z sherry i sosem sojowym; gotować przez 30 sekund lub aż płyn prawie wyparuje.
Umieścić mieszaninę grzybów w średniej misce. Wymieszać pozostałą 1/8 łyżeczki soli, śmietany, pół na pół i koziego sera. Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki grzybów do każdej skorupy phyllo.
Dekoruj świeżym szczypiorkiem.