Kremowe Jabłko-Rodzynki

Kremowe Jabłko-Rodzynki
Kremowe Jabłko-rodzynki wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonego cynamonu, śmietany, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowa Płatki Owsiane Jabłkowo-Rodzynkowe, Kremowa owsianka jogurtowa z kompot jabłkowo-rodzynkowym, oraz Suszona wiśnia i złote rodzynki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, rozpuść masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać jabłka; gotować 15 minut lub do miękkości i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z brązowym cukrem, rodzynkami, cynamonem i gałką muszkatołową; gotować 1 minutę lub aż cukier się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
3
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
4
Połącz serek śmietankowy z 4 kolejnymi składnikami (przez białko jaja), mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie złożyć do schłodzonej mieszaniny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
FiołkiFiołki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Pracując z 1 kółkiem ciasta z serem słodkim na raz, Usuń plastikową folię z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka około 3 łyżki mieszanki jabłek do środka koła. Złożyć ciasto na nadzieniu i nacisnąć krawędzie wraz z widelcem lub palcami do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Umieścić obrót na dużej blasze do pieczenia pokrytej pergaminem. Powtórz procedurę z pozostałymi krążkami ciasta z serem słodkim i pozostałą mieszanką jabłkową. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
8
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
9
Wyjmij obroty z zamrażarki. Szczyt każdego obrotu przebić widelcem.
10
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
11
Piec w 425 przez 19 minut lub aż brzegi są lekko rumiane i nadzienie jest bąbelkowe. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
12
Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Mżawka glazury na obrotach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn