Kremowe Ciasto Arbuzowe

Kremowe Ciasto Arbuzowe
Przepis kremowe ciasto Arbuzowe można zrobić w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 11g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,42 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga żelatyny arbuzowej, Skórki krakersa Grahama, bitej polewy kartonowej i arbuza. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kremowe Ciasto Arbuzowe, Fajne i kremowe ciasto Arbuzowe, oraz Fajne i kremowe ciasto Arbuzowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij ubitą polewę; złożyć arbuza. Łyżka do skorupy. Wstaw do lodówki na 2 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
ArbuzArbuz
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
OkazjeLetnie
Magazyn