Kremowa Zupa Ziemniaczano-Jabłkowa

Kremowa Zupa Ziemniaczano-Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj kremowej zupy ziemniaczano-jabłkowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 348 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bekon z indyka, tarta jabłko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, Kremowa Zupa Ziemniaczana, oraz Kremowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart nonstick patelni na dużym ogniu, wymieszać boczek, aż zbrązowieje, 3 do 4 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej do patelni; gdy gorące, dodać cebulę, jabłko i czosnek. Wymieszać często na średnim ogniu, aż cebula jest bardzo zwiotczała i zaczyna brązowieć, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wino i mieszać, aż odparuje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodać ziemniaki, 1/2 łyżeczka soli, i 3 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki mash łatwo, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
5
W międzyczasie, w 1-do 2-quart patelni na dużym ogniu, gotować jabłecznik, aż zmniejszy się do 1/4 filiżanki, 8 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać mleko do mieszanki ziemniaków i, pracując partiami, wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Powrót do patelni na małym ogniu i wymieszać jabłecznik, ser, gałkę muszkatołową, sól i pieprz do smaku. Mieszać często tylko do gorąca, 2 do 3 minut. Chochle do misek i top ze szczypiorkiem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JabłecznikJabłecznik
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn