Kremowa zupa z kukurydzy i brokułów
Kremowa zupa z kukurydzy i brokułów to Wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka kukurydzy, masła, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy brokuł i kukurydza Chowder, Zupa brokułowa z kukurydzą i boczkiem, oraz Zupa z tuńczyka, kukurydzy i brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na maśle 2 do 3 minut, często mieszając, do miękkości. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Wymieszać z bulionem, brokułami i kukurydzą.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; dusić 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać w pół na pół. Gotować od 2 do 3 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gorąco (nie gotować).