Kremowa zupa z kopru włoskiego i zieleni
Kremowa zupa z kopru włoskiego i zieleni może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Zupa jęczmienna z zieleniną, koprem, cytryną i koperkiem, oraz Kremowa Zupa Z Kopru Orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w ciężkim garnku 6-quart na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodaj koper włoski, cebula, 3/4 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie i lekko rumiane, 7 do 8 protokół.
Dodać warzywa liściaste (ale nie szpinak) i wody do garnka i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, odkryte, tylko do zwiędnięcia, o 1 minutę.
Zupa Purée w partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), aż będzie gładka, a następnie powrócić do garnka. Wymieszać ze śmietaną i sokiem z cytryny i podgrzać na małym ogniu. Doprawić solą.
Zupę można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie). Podgrzać lub podawać na zimno.