Kremowa Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia

Kremowa Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia
Kremowa zupa z indyka po Święcie Dziękczynienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1120 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka farszu, cebula, granulki bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć farsz można śledzić to danie główne z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia, Slow Cooker Resztki Dziękczynienia Indyk Ciasto Zupa, oraz Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć tuszę z indyka do dużego garnka lub holenderskiego piekarnika i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Usuń tuszę i pozostaw do ostygnięcia. Oddzielić mięso indycze od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
3
Pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa; wyrzucić kości. Rezerwa około 12 szklanek bulionu z indyka w dużej misce. Zachowaj pozostały bulion do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Roztopić masło w innym dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, marchew, i seler w roztopionym maśle do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać mąkę do mieszanki warzywnej; gotować i mieszać, aż będzie gładka, o 5 protokół. Stopniowo wymieszać około 1/3 zarezerwowanego bulionu z indyka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Wymieszaj pozostały bulion z indyka, mięso z indyka, pół na pół, fettuccine, farsz, sól, bulion z kurczaka, pieprz i przyprawę do drobiu w pół na pół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż makaron są miękkie, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
FettuccineFettuccine
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn