Kremowa Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia
Kremowa zupa z indyka po Święcie Dziękczynienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1120 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka farszu, cebula, granulki bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć farsz można śledzić to danie główne z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Indyka Po Święcie Dziękczynienia, Slow Cooker Resztki Dziękczynienia Indyk Ciasto Zupa, oraz Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć tuszę z indyka do dużego garnka lub holenderskiego piekarnika i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Usuń tuszę i pozostaw do ostygnięcia. Oddzielić mięso indycze od kości.
Pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa; wyrzucić kości. Rezerwa około 12 szklanek bulionu z indyka w dużej misce. Zachowaj pozostały bulion do innego użytku.
Roztopić masło w innym dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, marchew, i seler w roztopionym maśle do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać mąkę do mieszanki warzywnej; gotować i mieszać, aż będzie gładka, o 5 protokół. Stopniowo wymieszać około 1/3 zarezerwowanego bulionu z indyka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Wymieszaj pozostały bulion z indyka, mięso z indyka, pół na pół, fettuccine, farsz, sól, bulion z kurczaka, pieprz i przyprawę do drobiu w pół na pół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż makaron są miękkie, o 10 minut więcej.