Kremowa zupa wołowa, Pieczarkowa i makaronowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowej zupy Wołowej, grzybowej i makaronowej. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 280 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ketchup, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Pieczarkowo-Wołowym, Creamy Beef & Egg Noodle Bake, oraz [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku 5-do 6-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i grzyby; gotować 5 do 6 minut, często mieszając, aż grzyby zmiękną.
Wymieszać z wołowiną. Gotować od 5 do 6 minut, często mieszając, aż wołowina nie będzie już różowa. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem makaronu i kwaśnej śmietany.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z makaronem. Przykryć; gotować od 5 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając, aż makaron będzie miękki.
Wymieszać z kwaśną śmietaną. Gotować 3 do 5 minut, często mieszając, aż dobrze wymieszane.