Kremowa Zupa Pomidorowo-Marchewkowa

Kremowa Zupa Pomidorowo-Marchewkowa
Kremowa Zupa pomidorowo-marchewkowa jest bezglutenowe i bezmleczne zupa. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz purée z marchwi, krakersy serowe, Zupa pomidorowo-bazyliowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to zupa marchewkowo-pomidorowa, jak zrobić zupę marchewkowo-pomidorową, Kremowa Zupa Marchewkowa, oraz Kremowa Zupa Marchewkowo-Pasternakowa.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, wymieszać zupę i marchew czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gorąco. Każdą porcję uzupełnij krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn