Kremowa Zupa Pomidorowo-Marchewkowa
Kremowa Zupa pomidorowo-marchewkowa jest bezglutenowe i bezmleczne zupa. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz purée z marchwi, krakersy serowe, Zupa pomidorowo-bazyliowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to zupa marchewkowo-pomidorowa, jak zrobić zupę marchewkowo-pomidorową, Kremowa Zupa Marchewkowa, oraz Kremowa Zupa Marchewkowo-Pasternakowa.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, wymieszać zupę i marchew czysty.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gorąco. Każdą porcję uzupełnij krakersami.