Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy jarzynowej (Crema de Verduras). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 140 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, fasoli, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to ZUPA JARZYNOWA (SOPA DE VERDURAS), Crema de Camarones (Kremowa zupa krewetkowa), oraz Crema de Plátano Verde (Kremowa zupa Babeczkowa).
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę, szalotki, czosnek i gotować przez około 5 protokół, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Zmniejszyć ogień do średniej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut lub aż wszystkie warzywa są gotowane.Pracując partiami, zupa puree w blenderze aż będzie gładka i powrót zupy do rondla. Przynieś zupę na wolnym ogniu, popraw przyprawy dodając sól i pieprz, do smaku.Zupa z chochli do misek. Top z 1 łyżką śmietany i udekorować kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część