Kremowa Zupa Grzybowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy grzybowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Zupa Grzybowa, Kremowa Zupa Grzybowa, oraz Kremowa Zupa Grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebulę i seler; gotować od 6 do 8 min. lub aż cebula i seler będą chrupiące-delikatne, mieszając od czasu do czasu.
Usuń 1 szklankę mieszanki warzywnej; rezerwy do późniejszego wykorzystania.
Dodaj ziemniaki, wodę, bulion i pieprz do pozostałej mieszaniny warzyw na patelni; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 15 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać 1/3 mieszanki ziemniaków do blendera; zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużego rondla. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ziemniaków.Wymieszać z zastrzeżoną mieszanką warzywną.
Trzepaczka w Neufchatel; gotować 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia Neufchatel i podgrzania zupy, często mieszając. Natkę pietruszki wymieszać.