Kremowa Zupa Grochowa

Kremowa Zupa Grochowa
Kremowa zupa grochowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 415 kalorii, 23G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Kości szynki, marchew, groszek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć pokrojony groszek, wodę, kość szynki, szalotkę, marchew, liście selera, liść laurowy, sól, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groszek SplitGroszek Split
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzać do prawie wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy groszek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Usunąć kość szynki i liść laurowy. Mięso pokroić w kostkę szynki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Serek kroimy w kostkę. Ser twarogowy z zupą przetwarzamy w małych partiach w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać szynkę i podgrzać. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn