Kremowa Zupa Brokułowa

Kremowa Zupa Brokułowa
Kremowa zupa brokułowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 223 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól koszerną, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Brokułowa, Kremowa Zupa Brokułowa, oraz Kremowa Zupa Brokułowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodaj cebulę, por i czosnek; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać bulion i kolejne 4 składniki (przez sól). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić 10 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać brokuły i fasolę; gotować 8 minut lub aż brokuły będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
ZiemniakZiemniak
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
BulionBulion
CebulaCebula
PorPor
SólSól
4
Umieść jedną trzecią mieszanki zupy w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałą mieszaniną zupy. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
8
Powrót zupy na patelnię. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając od czasu do czasu. Zupa z kadzi do miseczek; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn