Kremowa Zielona Zupa Chile

Kremowa Zielona Zupa Chile
Kremowa zielona zupa Chile jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 15g białka, oraz 42g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz Tomatillo, pół na pół, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zielona Zupa Chile, Kremowa Zielona Zupa Chile, oraz Kremowy Zielony Rosół Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Pocierać chiles Poblano lekko oliwą z oliwek. Smażyć poblanos przez około 5 minut jak najbliżej źródła ciepła, jak to możliwe, obracając chiles raz, aż zostaną zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Przenieść poblanos do średniej miski, przykryć je folią i odstawić na 5 minut. Pocierać skórę z chili ręcznikiem papierowym i wyrzucić łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W średnim rondlu połącz pół na pół z łuskanymi pomidorami i pieczonymi chilami. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż Tomatillo są po prostu przetargu, o 10 protokół. Za pomocą szczeliny łyżki, przenieść Tomatillo i chiles do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj posiekaną kolendrę i 1/2 szklanki pół na pół i puree, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
5
Przecier wmieszać do rondla, następnie wymieszać z serem pecorino Romano i doprawić solą i pieprzem. Gotuj zupę na wolnym ogniu, aż ser Pecorino Romano się rozpuści, około 3 minut. Chochla zielona zupa chile do misek i służyć od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn