Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowej zapiekanki z squasha. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, śmietanę, mieszankę farszu z ziołami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Letnia Zapiekanka Z Dyni, Kremowa Zapiekanka Ravioli i squasha, oraz Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 7x11 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; wymieszać w kostkach squasha. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić squash aż lekko zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Odcedzić i odstawić.
4
Wymieszać śmietanę z rosołu, śmietana, masło, marchew, i cebula w misce, aż dokładnie połączone; wymieszać w 2 szklanki mieszanki farszu i squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę