Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli
Kremowa włoska zupa z białej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 253 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 231 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest super. Spróbuj Włoska Kiełbasa Zupa Z Białej Fasoli, Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu, oraz Łatwa Włoska Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać olej. Cebulę i seler gotować na oleju przez 5 do 8 minut, lub do miękkości.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund, ciągle mieszając. Wymieszaj fasolę, rosół z kurczaka, pieprz, tymianek i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Łyżką szczelinową wyjąć 2 szklanki mieszanki fasoli i warzyw z zupy i odstawić.
W blenderze przy niskiej prędkości mieszaj pozostałą zupę w małych partiach, aż będzie gładka (pomaga usunąć środkową część pokrywy blendera, aby umożliwić ucieczkę pary.) Po wymieszaniu wlać zupę z powrotem do garnka i wymieszać z zarezerwowaną fasolą.
Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać ze szpinakiem i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać sok z cytryny i zdjąć z ognia i podawać ze świeżym startym parmezanem na wierzchu.