Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli

Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli
Kremowa włoska zupa z białej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 253 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 231 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest super. Spróbuj Włoska Kiełbasa Zupa Z Białej Fasoli, Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu, oraz Łatwa Włoska Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej. Cebulę i seler gotować na oleju przez 5 do 8 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund, ciągle mieszając. Wymieszaj fasolę, rosół z kurczaka, pieprz, tymianek i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Łyżką szczelinową wyjąć 2 szklanki mieszanki fasoli i warzyw z zupy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
W blenderze przy niskiej prędkości mieszaj pozostałą zupę w małych partiach, aż będzie gładka (pomaga usunąć środkową część pokrywy blendera, aby umożliwić ucieczkę pary.) Po wymieszaniu wlać zupę z powrotem do garnka i wymieszać z zarezerwowaną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać ze szpinakiem i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać sok z cytryny i zdjąć z ognia i podawać ze świeżym startym parmezanem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn