Kremowa tarta brzoskwiniowa z dymną skórką migdałową
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz waniliowe ciasteczka waflowe, serek, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową, Tarta brzoskwiniowa ze skórką wyspową, oraz Tarta cytrynowa ze skórką migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W robocie kuchennym połącz wafle waniliowe z migdałami i 2 łyżkami cukru i procesuj, aż będzie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać roztopione masło i pulsować, aż okruchy są równomiernie nawilżone. Naciśnij okruchy do dołu i 1/2 cala w górę strony 9-calowej patelni sprężynowej.