Kremowa, Serowa Zupa Z Cukinii

Kremowa, Serowa Zupa Z Cukinii
Kremowa, tandetna zupa z cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,84 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kolendry, ciężkie Biczowanie śmietany, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa Serowa Zupa Kalafiorowa, Kremowa Serowa Zupa Kalafiorowa, oraz Kremowa, Serowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cukinię do dużego holenderskiego piekarnika z kilkoma centymetrami wody. Cukinię dusić na średnim ogniu do miękkości, gdy poked widelcem, o 20 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść cukinię do blendera, pozostawiając około 1 cala wody na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zmiksuj cukinię, aż nie pozostaną żadne duże kawałki; wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Połącz paprykę, czerwoną cebulę i kolendrę w blenderze; blenduj, aż nie pozostaną duże kawałki. Wymieszać mieszankę papryki do zmiksowanej cukinii; dodać śmietanę, ser szwajcarski, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania i ser topi się, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn