Kremowa, Serowa Zupa Z Cukinii
Kremowa, tandetna zupa z cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,84 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kolendry, ciężkie Biczowanie śmietany, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa Serowa Zupa Kalafiorowa, Kremowa Serowa Zupa Kalafiorowa, oraz Kremowa, Serowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cukinię do dużego holenderskiego piekarnika z kilkoma centymetrami wody. Cukinię dusić na średnim ogniu do miękkości, gdy poked widelcem, o 20 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść cukinię do blendera, pozostawiając około 1 cala wody na dnie garnka.
Zmiksuj cukinię, aż nie pozostaną żadne duże kawałki; wróć do garnka.
Połącz paprykę, czerwoną cebulę i kolendrę w blenderze; blenduj, aż nie pozostaną duże kawałki. Wymieszać mieszankę papryki do zmiksowanej cukinii; dodać śmietanę, ser szwajcarski, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania i ser topi się, 5 do 7 protokół.