Kremowa Polenta Kukurydziana Z Grilla

Kremowa Polenta Kukurydziana Z Grilla
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kremowa Polenta kukurydziana z grilla może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, masło, ostry cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kremowa Polenta Kukurydziana, Kremowa Polenta Kukurydziana, oraz Kurczak ze świeżą kukurydzą, pomidorami i kremową polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj kukurydzę olejem. Grill kukurydza aż zwęglone w miejscach i przetargu, o 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Zdjąć z grilla i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść rondel z 5 szklankami wody i 1 łyżką soli na średnim ogniu, zagotuj wodę i powoli wymieszaj polentę. Zmniejszyć ogień i nadal mieszać przez około 5 minut, aż zgęstnieje i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać masło i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6
Wymieszać z serem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Odetnij kukurydzę z kolby i wymieszaj z ugotowaną polentą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn