Kremowa Polenta Kukurydziana Z Grilla
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kremowa Polenta kukurydziana z grilla może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, masło, ostry cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kremowa Polenta Kukurydziana, Kremowa Polenta Kukurydziana, oraz Kurczak ze świeżą kukurydzą, pomidorami i kremową polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Posmaruj kukurydzę olejem. Grill kukurydza aż zwęglone w miejscach i przetargu, o 5 minut z każdej strony.
Zdjąć z grilla i odstawić do ostygnięcia.
Umieść rondel z 5 szklankami wody i 1 łyżką soli na średnim ogniu, zagotuj wodę i powoli wymieszaj polentę. Zmniejszyć ogień i nadal mieszać przez około 5 minut, aż zgęstnieje i kremowy.
Wymieszać z serem. Trzymaj ciepło.
Odetnij kukurydzę z kolby i wymieszaj z ugotowaną polentą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać na ciepło.