Kremowa Polenta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowego Polentanu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 148 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubej soli koszernej, polenta, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Kremowa Polenta, Kremowa Polenta, oraz Kremowa Polenta.
Instrukcje
Przynieś pierwsze 3 składniki do wrzenia w ciężkimdużym rondlu na średnim ogniu.Stopniowo ubijaj polentę. Redukować ogień, gotować na wolnym ogniu, aż będzie gładka i gęsta, mieszając prawie stale, około 18 minut.
* Sprzedawane w niektórych supermarketach i w sklepach z naturalną żywnością i na rynkach włoskich. Jeśli jest dostępny, zastąp równą ilość zwykłej żółtej mąki kukurydzianej; gotuj o połowę tak długo.