Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem

Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem
Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 43647 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora, Kremowy pieczony czerwony pieprz i szpinak kozi ser patelnia kurczaka, oraz Cały pieczony kalafior z bitym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czerwoną paprykę na blasze do pieczenia z boku cięcia skierowane w dół, dusić, aż skórki są czernieją, o 10 protokół, umieścić w pojemniku zamykanym i niech "pary" na 20 minut przed szczypanie skórki off i kostkowania.W międzyczasie wrzucić kalafior do oleju, umieścić go w pojedynczej warstwie na blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości i karmelizacji, około 20-30 minut, mieszając raz na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i gotować cebulę do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać czosnek, tymianek i płatki czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać pieczoną czerwoną paprykę, kalafior, bulion, paprykę i kozi ser i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut przed puree do pożądanej konsystencji blenderem ręcznym.Doprawić solą i pieprzem i podawać udekorowane kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Ser KoziSer Kozi
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn