Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem

Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 43647 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora, Kremowy pieczony czerwony pieprz i szpinak kozi ser patelnia kurczaka, oraz Cały pieczony kalafior z bitym kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czerwoną paprykę na blasze do pieczenia z boku cięcia skierowane w dół, dusić, aż skórki są czernieją, o 10 protokół, umieścić w pojemniku zamykanym i niech "pary" na 20 minut przed szczypanie skórki off i kostkowania.W międzyczasie wrzucić kalafior do oleju, umieścić go w pojedynczej warstwie na blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości i karmelizacji, około 20-30 minut, mieszając raz na środku.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i gotować cebulę do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek, tymianek i płatki czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, o minutę.
Dodać pieczoną czerwoną paprykę, kalafior, bulion, paprykę i kozi ser i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut przed puree do pożądanej konsystencji blenderem ręcznym.Doprawić solą i pieprzem i podawać udekorowane kozim serem.