Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem

Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem
Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora z kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 43647 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z czerwonej papryki i kalafiora, Kremowy pieczony czerwony pieprz i szpinak kozi ser patelnia kurczaka, oraz Cały pieczony kalafior z bitym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czerwoną paprykę na blasze do pieczenia z boku cięcia skierowane w dół, dusić, aż skórki są czernieją, o 10 protokół, umieścić w pojemniku zamykanym i niech "pary" na 20 minut przed szczypanie skórki off i kostkowania.W międzyczasie wrzucić kalafior do oleju, umieścić go w pojedynczej warstwie na blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości i karmelizacji, około 20-30 minut, mieszając raz na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i gotować cebulę do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać czosnek, tymianek i płatki czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać pieczoną czerwoną paprykę, kalafior, bulion, paprykę i kozi ser i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut przed puree do pożądanej konsystencji blenderem ręcznym.Doprawić solą i pieprzem i podawać udekorowane kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Ser KoziSer Kozi
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn