Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami

Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami
Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1138 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, masło, oliwę z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa zupa pomidorowa z grillowanymi kanapkami Cheddar-bazylia, Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem, oraz Kanapki z grillowanym kurczakiem i pieczoną czerwoną papryką z serem Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pomidory umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i posypać czosnkiem, doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 25 do 30 minut, lub aż pomidory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Podgrzać pozostałą oliwę w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać cebulę i marchew i gotować, aż cebula są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać pieczone pomidory, czosnek, i soki, które nagromadziły.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać bulion i świeży tymianek i gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Umieść śmietanę w małym rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Przenieść mieszaninę do blendera i zmiksować, aż będzie gładka, przecedzić do czystego rondla na małym ogniu, dodać zredukowaną śmietanę i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute, dodać grzyby i gotować na złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Posmaruj chleb z 1 strony masłem. Obróć 4 plastry na powierzchni roboczej. Ser podzielić na plasterki, a następnie podzielić grzyby na wierzchu sera. Przykryć pozostałe 4 kromki chleba, masło-side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać kanapki i gotować, obracając raz, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn