Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami

Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami
Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1138 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, masło, oliwę z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa zupa pomidorowa z grillowanymi kanapkami Cheddar-bazylia, Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem, oraz Kanapki z grillowanym kurczakiem i pieczoną czerwoną papryką z serem Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pomidory umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i posypać czosnkiem, doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 25 do 30 minut, lub aż pomidory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Podgrzać pozostałą oliwę w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać cebulę i marchew i gotować, aż cebula są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać pieczone pomidory, czosnek, i soki, które nagromadziły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać bulion i świeży tymianek i gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Umieść śmietanę w małym rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Przenieść mieszaninę do blendera i zmiksować, aż będzie gładka, przecedzić do czystego rondla na małym ogniu, dodać zredukowaną śmietanę i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute, dodać grzyby i gotować na złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posmaruj chleb z 1 strony masłem. Obróć 4 plastry na powierzchni roboczej. Ser podzielić na plasterki, a następnie podzielić grzyby na wierzchu sera. Przykryć pozostałe 4 kromki chleba, masło-side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać kanapki i gotować, obracając raz, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn