Kremowa komosa ryżowa i zupa jarzynowa

Kremowa komosa ryżowa i zupa jarzynowa
Kremowa zupa Quinoan i jarzynowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 330 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.7 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać quinoa, fasola, mleko odparowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych warzyw i Quinoa z kremowym sosem orzechowym, Warzywna Zupa Quinoa, oraz Przyprawiona zupa jarzynowa z komosą ryżową.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion wołowy, woda, i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować 5 protokół. Wymieszać w zielonej cebuli, grzyby, fasolka szparagowa, i estragon; kontynuować gotowanie, aż fasolka szparagowa są miękkie, o 5 protokół. Wymieszać z odparowanym mlekiem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Dusić jeszcze 2 minuty, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
GrzybyGrzyby
EstragonEstragon
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Magazyn