Kremowa Kasza Kamienno-Mielona

Kremowa Kasza Kamienno-Mielona
Kremowa kasza mielona może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 218 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi ten poranny posiłek. Ten przepis od Epicurious ma 120 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, mleko, kaszę z kamienia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Kamienna Mielona Kasza Serowa, Kasza mielona z Gruyere, oraz SOS Gumbo na kaszy mielonej z kamienia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę i mleko tylko na wolnym ogniu w 4-do 5-quart ciężki rondel. W międzyczasie, przykryć kaszę wodą w dużej misce i energicznie ubijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić na 30 sekund, a następnie usunąć wszelkie plewy, które wypłynęły na powierzchnię za pomocą Sitka o drobnych oczkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Dobrze odcedzić kaszę na drobno oczkowym sitku i ubić do gotującej się mieszanki mlecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu kaszę, częściowo przykrytą, często mieszając żaroodporną gumową szpatułką, aż kasza będzie miękka i zagęszczona do konsystencji luźnej płatków owsianych, około 1 1/4 godzin (wymieszaj więcej pod koniec gotowania, aby uniknąć przypalenia). Jeśli kasza staje się zbyt gęsta, zanim będzie delikatna i kremowa, cienka z gorącą wodą (około 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
KaszaKasza
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Wymieszaj śmietanę, masło (jeśli używasz) i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
SólSól
6
Wyjmij z ognia i utrzymuj ciepło, przykryte, do 20 minut.
1
* Jeśli nie możesz znaleźć kaszy mielonej, użyj zwykłej kaszy (ale nie szybkiego gotowania). Regularne kasze będą gotować mniej niż połowę czasu.* Kasza jest w ich creamiest zaraz po są one wykonane, ale mogą być wykonane do 2 dni wcześniej. Chill, uncovered, until cool, then cover. Aby podgrzać, rozbić zgniecioną kaszę na kawałki i ubić w wystarczającej ilości wrzącej wody do poluzowania (do około 1 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podgrzewać na małym ogniu, stale mieszając.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Król Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne niemiecki z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn