Kremowa Kasza Gruyère
Przepis kremowa kasza Gruyère jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jeśli masz masło, pieprz, kasza do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruyère Grits, Kasza mielona z Gruyere, oraz Jesienny Sukkotasz z kaszą Gruyère.
Instrukcje
Przynieś 5 1/4 szklanki wody i 1 łyżeczkę. sól do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu; stopniowo ubijaj w 1 1/4 szklanki kaszy i doprowadzaj do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 12 do 15 minut lub aż zgęstnieje.
Ubić rozdrobniony ser Gruyre i pozostałe składniki, aż ser się stopi i wymieszać.
*1 (8-oz.) można zastąpić ser szwajcarski lub Biały Cheddar, rozdrobniony.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego można spróbować to Gunderloch Estate Riesling Dry. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry