Kremowa Hiszpańska Zupa Ryżowa

Kremowa Hiszpańska Zupa Ryżowa
Przepis kremowa hiszpańska zupa ryżowa jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mieszankę ryżu, kiełbasa wieprzowa luzem, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Zupa Czosnkowa Po Hiszpańsku, Hiszpańska Zupa Ryżowa, oraz Hiszpańska Zupa Ryżowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać kiełbasę, zieloną paprykę i cebulę w gorącym oleju, rozbijając kiełbasę na małe kawałki, aż kiełbasa będzie rumiana, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi Chilli, bulion wołowy, woda, zupa pomidorowa, i hiszpański ryż wymieszać w mieszance kiełbasy; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, 20 do 25 protokół. Serek wymieszać do zupy, aż ser topi się, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi ChilliPomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
3
Podawać z serem Colby-Jack i garścią chipsów tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Ser Monterey JackSer Monterey Jack

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Protos Organic Tempranillo z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Jasny wiśniowy kolor z fioletową obwódką. Świeże, gdzie Czarne i czerwone jagody mieszają się z pikantnymi, lekko prażonymi nutami i kakao z beczki. Bardzo gładkie i jedwabiste w dotyku, zrównoważone i miękkie taniny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn