Kremowa fasola maślana z chrupiącymi okruchami
Kremowe masło z chrupiącymi okruchami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, ser, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Pieczarki pieczone Oregano i masło z chrupiącą okruchami, Chrupiąca skórka Barramundi z karmelizowaną cytryną + okruchy brązowego masła, oraz Kremowe Risotto z Bobem, chrupiącym boczkiem i szałwią są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Masło rozgrzać na małej patelni przez 3-4 min.
Wyjąć jedną czwartą z nich do miski i rozgnieść widelcem, aż będzie gładka i kremowa. Wymieszać z resztą fasoli na patelni z miękkim serem i szczypiorkiem, następnie podgrzewać jeszcze przez kilka minut, aż się rozgrzeje.
Przełożyć do małego naczynia do pieczenia i posypać bułką tartą.
Skropić olejem i rozpalić pod gorącym grillem przez 1-2 minuty, aż okruchy będą chrupiące i złociste.