Krem z zupy grzybowej II
Krem z zupy grzybowej II może być właśnie zupą, której szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 126 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku, sól i pieprz, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to krem z zupy grzybowej | wegetariańska krem z zupy grzybowej, Balthazars Krem Z Zupy Grzybowej, Bez Śmietany, oraz Domowy krem z zupy grzybowej + bardziej skondensowana zupa s.
Instrukcje
Cienko pokroić czapki grzybowe, odrzucając łodygi.
Roztopić masło na patelni na bazie ciężkiej i gotować dymkę, czosnek i tymianek cytrynowy, mieszając, przez 1 minutę, lub aż czosnek będzie złoty.
Dodać grzyby, sól i biały pieprz. Gotować przez 3 do 4 minut, lub aż grzyb po prostu zmięknie.
Dodać mąkę i gotować, mieszając przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i dodać wywar, ciągle mieszając. Powrót do ognia i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Śmietanę ubić do zupy, następnie delikatnie podgrzać, mieszając. Nie pozwól, aby zupa się zagotowała. Doprawić do smaku solą i pieprzem, udekorować posiekanym szczypiorkiem i tymiankiem.