Krem z soczewicy wymaga około 55 minut od początku do końca. Za $1.13 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 9. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, pieprzu, soku z cytryny i soczewicy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Krem z soczewicy, Zupa Krem Z Soczewicy, oraz Krem z soczewicy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz bulion, soczewicę, liść laurowy i goździk. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do miękkości soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Soczewica
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W międzyczasie w holenderskim piekarniku podsmaż cebulę i seler na maśle, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj marchewki, sól, cukier, curry i pieprz; smaż 2-3 minuty dłużej lub do miękkości warzyw.