Twarożek i posiekana suszona wołowina może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, sos worcestershire, sól cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kulka serowa z suszoną wołowiną, Kulka z pekanu, ananasa i sera Gorgonzola z suszoną żurawiną, oraz Kulka świeżego koziego sera Chavrie z suszoną żurawiną i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć ser Cheddar, ser śmietankowy, oliwki, sos Worcestershire, sól cebuli, sól czosnkowa i sól selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Ser Cheddar
Serek śmietankowy
Sól Cebulowa
Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać na gładką masę. Kształt w piłkę, owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Około 30 minut przed podaniem wyjąć folię z kulki serowej i w razie potrzeby zmienić kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Rozwałkuj posiekaną wołowinę, aby całkowicie pokryć. Chill kilka godzin lub przez noc.