Krem Z Dyni Bezmlecznej
Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką miód, dynię, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krem Bezmleczny, Krem Kokosowy-Bezmleczny, oraz Krem bezmleczny migdałowo-rodzynkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej dynię, mleko ryżowe i substancje słodzące, często mieszając, aż będzie gorące i bąbelkowe.
Żółtka ubić razem, aż będą gęste i kremowe. Około 1/2 c. gorącej mieszaniny dyni wymieszać z żółtkami.Wymieszać masę jajeczną na patelnię gorącej dyni i doprawić do smaku. Nadal gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Podawać na ciepło lub na zimno.