Krem Z Dyni
Krem dyniowy to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 7G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz gałkę muszkatołową, żółtka jaj, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Budyń Z Dyni Pieczony W Skorupce Z Dyni, Krem Z Dyni, oraz Krem Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita. Następnie przygotuj kąpiel wodną, wypełniając naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali w połowie wody. Ustaw naczynie do pieczenia w piekarniku.
Przecier z dyni, żółtka, śmietanę, cukier i przyprawy ubić w dużej misce do równomiernego wymieszania.
Przecedzić bazę kremu przez sito o drobnych oczkach, aby usunąć wszelkie miazgi. Następnie wlać bazę budyniową do 6 (6-oz) ramekinów i delikatnie umieścić je w łaźni wodnej.
Piec, aż tylko zestaw, o 40 do 50 protokół.
Ostudzić do temperatury pokojowej i podawać z bitą śmietaną.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.