Krem Kokosowy

Krem Kokosowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremu kokosowego. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, skrobię kukurydzianą, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krem Kokosowy, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Krem Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać cukier, sól i wanilię. Stopniowo dodawać mleko; dobrze wymieszać. Wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
3
Miejsce 6. ramekiny lub budyń kubki w 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia. Napełnij każdy z około 3/4 szklanki mieszanki kokosowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Posypać gałką muszkatołową. Napełnij większą patelnię wrzącą wodą do głębokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy środek jest po prostu ustawiony (mieszanka będzie się poruszać).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij ramekiny z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
7
W rondlu połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać maliny, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CukierCukier
SólSól
9
Usunąć z ciepła; w razie potrzeby odcedzić. Super.
10
Podawać na kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn