Krem Kokosowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremu kokosowego. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, skrobię kukurydzianą, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krem Kokosowy, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Krem Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać cukier, sól i wanilię. Stopniowo dodawać mleko; dobrze wymieszać. Wymieszać z kokosem.
Miejsce 6. ramekiny lub budyń kubki w 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia. Napełnij każdy z około 3/4 szklanki mieszanki kokosowej.
Posypać gałką muszkatołową. Napełnij większą patelnię wrzącą wodą do głębokości 1 cala.
Piec w temperaturze 325° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy środek jest po prostu ustawiony (mieszanka będzie się poruszać).
Wyjmij ramekiny z patelni do stojaka z drutu.
W rondlu połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka.
Dodać maliny, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Usunąć z ciepła; w razie potrzeby odcedzić. Super.