Krakersy Z Parmezanem
Krakersy z parmezanem wymagają około 45 minut od początku do końca. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 142 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Mieszanka pietruszki o płaskich liściach, czosnku, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 11%. Wolnowar Parmezan Ranch Oyster Crackers, Krakersy Ostrygowe, oraz Krakersy Ostrygowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Posiekaj ząbki czosnku, a następnie posyp solą i rozbij, aby uzyskać pastę. Ustaw dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Dodać masło, olej i czosnek i wirować patelni.
Dodaj krakersy ostrygowe i posiekaną pietruszkę o płaskich liściach i wymieszaj, aby pokryć.
Rozłóż na blasze, dopraw solą i pieprzem i posyp posiekanym Parmigiano. Włóż do piekarnika i piecz przez 25 do 30 minut, aż będą złote i chrupiące.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla ostryg. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Kenwood Sonoma County Chardonnay. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Kenwood Sonoma County Chardonnay]()
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Większość owoców tej mieszanki pochodziła z rosyjskiej doliny rzeki Hrabstwa Sonoma, znanej z doskonałego Chardonnay. Jasne owocowe aromaty gruszki, jabłka i limonki są ładnie zrównoważone złożonymi nutami prażonej wanilii i imbiru. Pełne ciało z bujnym odczuciem w ustach i chrupiącym orzeźwiającym wykończeniem.