Krakersy Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie

Krakersy Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Czekoladowe krakersy z masłem orzechowym to bezmleczne przyprawa. Ten przepis służy 40 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 206 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz powłokę cukierników waniliowych, kolorowe posypki cukierków, masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Jabłka w czekoladzie z masłem orzechowym, Czekolada-Coated Peanut Butter Banana Pops, oraz Chocolate Peanut Butter Banana Sugar Coated Donuts.

Instrukcje

1
Na każdą z połówek krakersów rozprowadzić około 1 łyżeczki masła orzechowego. Top z pozostałymi krakersami, aby masło orzechowe "kanapki".
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do WiązaniaDo Wiązania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Roztopić kora migdałowa o smaku czekoladowym lub waniliową powłokę cukierkową w górnej części podwójnego kotła na gorącej, Nie wrzącej wodzie. Zmniejsz ciepło i utrzymuj czekoladę w podwójnym kotle nad gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Dip każdy krakers "kanapka" w czekoladzie, pozwalając nadmiar spuścić z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Do WiązaniaDo Wiązania
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Umieść powlekane krakersy na papierze woskowym do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Posypać wielobarwnymi posypkami lub inną dekoracją świąteczną. Pozostawić powłoki do całkowitego ustawienia, umieszczając w lodówce na 15 minut, jeśli to konieczne. Przechowywać między warstwami papieru woskowego w chłodnym, suchym miejscu lub przechowywać w lodówce. Te również dobrze zamarzają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe PosypkiKolorowe Posypki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn