Krakersy Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Czekoladowe krakersy z masłem orzechowym to bezmleczne przyprawa. Ten przepis służy 40 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 206 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz powłokę cukierników waniliowych, kolorowe posypki cukierków, masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Jabłka w czekoladzie z masłem orzechowym, Czekolada-Coated Peanut Butter Banana Pops, oraz Chocolate Peanut Butter Banana Sugar Coated Donuts.
Instrukcje
Na każdą z połówek krakersów rozprowadzić około 1 łyżeczki masła orzechowego. Top z pozostałymi krakersami, aby masło orzechowe "kanapki".
Roztopić kora migdałowa o smaku czekoladowym lub waniliową powłokę cukierkową w górnej części podwójnego kotła na gorącej, Nie wrzącej wodzie. Zmniejsz ciepło i utrzymuj czekoladę w podwójnym kotle nad gotującą się wodą.
Dip każdy krakers "kanapka" w czekoladzie, pozwalając nadmiar spuścić z powrotem do garnka.
Umieść powlekane krakersy na papierze woskowym do ostygnięcia.
Posypać wielobarwnymi posypkami lub inną dekoracją świąteczną. Pozostawić powłoki do całkowitego ustawienia, umieszczając w lodówce na 15 minut, jeśli to konieczne. Przechowywać między warstwami papieru woskowego w chłodnym, suchym miejscu lub przechowywać w lodówce. Te również dobrze zamarzają.