Krakersy Z Kozim Serem Tapenade
Krakersy z kozim serem tapenade mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 120. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki, masła, tapenady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Kanapki Z Kozim Serem Tapenade, Tapenada brzoskwiniowo-orzechowa z kozim serem, oraz Kozi ser Crostini z Tapenadą Figowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub w dużej misce z pulsem blendera do ciast lub wymieszać mąkę i sól.
Masło pokroić na małe kawałki.
Dodać masło do mieszanki mąki i pulsować lub miksować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Odmierz 1/3 szklanki koziego sera, zachowując resztę do serwowania i rozbij na małe kawałki.
Dodać ser do mieszanki mąki i pulsować lub miksować, aż mieszanina po prostu zaczyna tworzyć ciasto. Połówki ciasta i rozwałkować każdą połowę między arkuszami papieru pergaminowego na prostokąt 12 na 10 cali (o grubości około 1/8 cala). Schłodzić prostokąty w pergaminie na blachach do jędrności, około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Przenieś 1 prostokąt ciasta na blachę do pieczenia na powierzchnię roboczą i usuń górny arkusz pergaminu. Pracując szybko i używając linijki jako prowadnicy, przetnij prostokąt na kwadraty 1 1/4 cala bez oddzielania kwadratów. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie do pracy, zamrozić lub schłodzić na pergaminie i blasze do jędrności.)
Piec krakersy na pergaminie i blachy do pieczenia w środku piekarnika, aż złoty, 15 do 20 protokół. Fajne krakersy na pergaminie na stojaku. (Krakersy będą nadal chrupiące, gdy ostygną.)
Wytnij i upiec więcej krakersów z pozostałym prostokątem ciasta. Szpatułką ostrożnie usuń krakersy z pergaminu. Krakersy z kozim serem można przygotować 5 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Rozprowadzić krakersy z zarezerwowanym kozim serem w temperaturze pokojowej, a na wierzchu tapenadę.