Krakers z sardynką i pieprzem

Krakers z sardynką i pieprzem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać sardynka-i-pieprz-topped Cracker spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sardynkę, pieprz piquillo, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Daniel ' s sardynka i czerwona papryka Terrine, Tartinki z pieprzem Piquillo i sardynką, oraz {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn