Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki

Mąka kukurydziana-Crusted miękkie łuskane kraby z Kolendro-Limonkowy sos tatarski może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jeśli masz żywe kraby z miękkiej łuski, jajka, mąkę z ciasta samonośnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki, Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki, oraz Kraby Meunière.