Krabowe Roll-Upy

Krabowe Roll-Upy
Roll-upy krabów wymagają ok. 8 godzin i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 262 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka imitacji mięsa krabowego, tortille z mąki, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać razem Serek i sos koktajlowy, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj mięso krabowe, ser szwajcarski i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Zielona CebulaZielona Cebula
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż około 1/2 szklanki mieszanki na każdą tortillę i zwinąć szczelnie. Owinąć każdą tortillę w folię i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rolki pokroić w 1/2 cala koła, i zorganizować na tacy z miską sosu koktajlowego do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn