Krab Szparagi Quesadillas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Quesadillas ze szparagami krabowymi. Jedna porcja zawiera 264 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę serów, olej canolan, imitację mięsa kraba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 47%. Quesadillas Kraba, Quesadillas Kraba, oraz Quesadillas Kraba są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dwóch tortillach ułóż każdą z 1/2 szklanki sera, 1/2 szklanki szparagów, 1/4 szklanki kraba, 1 łyżkę sosu picante i pozostały ser. Na wierzch z pozostałymi tortillami; lekko dociśnij.
Na małej patelni pokrytej sprayem do gotowania gotuj po jednej quesadilli na oleju przez 2 minuty z każdej strony lub do stopienia sera.
Pokrój każdy na sześć klinów.
Podawać ze śmietaną, oliwkami i pozostałym sosem picante.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Quesadilla działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym z serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) idealną pogodę podczas Setu, co pozwoliło na mocne, zrównoważone zbiory. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe, a dojrzewanie było dość szybkie; jednak Nietypowo chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez skoków ciepła, a winogrona zachowały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć wspaniały owocowy charakter, świeżą kwasowość i taninową strukturę oraz solidną głębokość.