Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise

Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise
Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurka zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 12,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 1063 kalorie. Mieszanka soli, pieprzu, unseasoned bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, Simply Elegant Filet Mignon w sosie Bearnaise, oraz Filet Nadziewany Krabem Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać grzyby, szalotka i seler, doprawić solą i pieprzem i saute aż miękkie i miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać czosnek, majeranek, oregano i pietruszkę i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Wyjąć z ognia i ostudzić. Złożyć mięso krabowe i bułkę tartą do schłodzonej mieszaniny grzybów i przenieść do miski robota kuchennego. Pulsuj, aż składniki zostaną drobno posiekane i w pełni włączone, około 30 sekund. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
CrabmeatCrabmeat
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Wytnij 2-calowe poziome nacięcie w środku każdego filetu, uważając, aby nie pokroić steków na pół, tworząc kieszeń na farsz. Wkładamy równe części sosu grzybowego do każdego steka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Wlać grubą paprykę na płaską powierzchnię i zwinąć na nich krawędzie steków, aby pokryć. Owinąć 2 plastry boczku wokół każdego steku i przymocować je wykałaczką, aby nie ślizgały się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Miejsce steki na patelni i sear aż rumiane, o 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Przenieść patelnię do brojlerów i gotować, aż średnio dobrze, 2 do 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Wyjmij steki z patelni i odstaw na 5 minut. Powrót patelni do palnika stovetop na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Umieść przegrzebki na patelni i sear aż gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Zdjąć z ognia i odstawić.
14
Aby służyć, umieść 2 łyżki sosu Bearnaise na środku okrągłego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
15
Umieść stek na środku talerza i umieść na wierzchu jeszcze 2 łyżki sosu Bearnaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
16
Umieść przegrzebek na steku i przykryj Fioletowym gniazdem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowy ZiemniakFioletowy Ziemniak
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
17
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
18
Połączyć estragon, szalotka i ocet razem w małym rondelku na dużym ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się o 50 procent.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
19
Zdjąć z ognia i odstawić.
20
Żółtka ubij razem w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż staną się blade i podwoją objętość, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
21
Ubij masło, 1 łyżkę na raz, aż całe masło zostanie włączone. Odcedzić płyn z mieszaniny szalotki do sosu i ubijać, aż wszystkie składniki są w pełni włączone. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Rozgrzać olej w temperaturze 350 stopni F w frytkownicy lub dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Użyj krajalnicy roto, aby pokroić ziemniaki na 4 ciągłe nitki podobne do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Włożyć nitki ziemniaków do oleju, 1 nitkę na raz i smażyć, aż będą chrupiące, używając pająka, aby utrzymać ziemniaki w pęczku, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach. Doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki

Składniki

8paskiboczek wędzony hickoryboczek wędzony hickory41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahambułka tarta bez smakubułka tarta bez smaku41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowy do smażeniaOlej rzepakowy do smażenia2Spód: okruszki z herbatników grahamseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)1porcja startego parmezanudrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek113papryka habanerocrabmeatcrabmeat3żółtka jajżółtka jaj680papryka habaneroSteki z filetu mignon o grubości 2 caliSteki z filetu mignon o grubości 2 cali1warzywo (np. szpinak)drobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruboziarnisty czarny pieprzGruboziarnisty czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)świeżo posiekane liście majerankuświeżo posiekane liście majeranku1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1warzywo (np. szpinak)świeżo posiekane liście oreganoświeżo posiekane liście oregano4Peruwiańskie fioletowe ziemniaki, obranePeruwiańskie fioletowe ziemniaki, obrane1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSólSól4przegrzebki nurkoweprzegrzebki nurkowe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana szalotkaposiekana szalotka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotka pokrojona w kostkęszalotka pokrojona w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoczyszczone i pokrojone grzyby shiitakeoczyszczone i pokrojone grzyby shiitake591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście estragonuświeżo posiekane liście estragonu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieżo zmielony biały pieprzŚwieżo zmielony biały pieprz

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn