Krab i pieprz Jack Tostaditos
Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 54. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, chipsy kukurydziane tortilla, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krab, Chili i awokado Tostaditos, Smażone Awokado, Pieczona Papryka I Pieprz Jack Quesadillas, oraz Pepper Jack Mac dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, cebulę i chile; gotować 3 do 4 protokół, często mieszając, aż miękkie.
Wyjąć z patelni; miejsce w średniej misce. Wymieszaj imitację mięsa krabowego, sera pepper Jack i salsy, aż dobrze wymieszasz.
Umieść chipsy tortilla, wydrążone bokiem do góry, na nieprzetworzonym dużym arkuszu ciastek. Łyżka 1 czubata łyżeczka mieszanki mięsa krabowego w każdym chipie. Każdy wierzch równomiernie polać serem cotija.
Piec 6 do 8 minut lub do Pepper Jack ser w mieszaninie mięsa krabowego jest stopiony.
Umieścić na talerzu; udekorować każdy z plasterkiem awokado.