Krab i Hominy Chowder

Krab i Hominy Chowder
Krab i Hominy Chowder mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, czosnek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydza i Hominy Chowder, Crab Chowder, oraz Crab Chowder.

Instrukcje

1
Na patelni 4-do 6-litrowej na średnim ogniu gotuj boczek, posiekany, aż tłuszcz zacznie się renderować. Wyrzucić wszystko oprócz 1 łyżeczki tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać białą część poru, połówki, opłukać i cienko pokrojone; mieszać aż kuleje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
3
Dodaj wino i gotuj, aż prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodać bulion z kurczaka; 2 szklanki wody; hominy; ziemniaki, szorowane i pokroić w 1/2-calowe kawałki; i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZiemniakZiemniak
HominyHominy
WodaWoda
SólSól
5
Tymczasem, Cilantro czysty (patrz poniżej). Również pit, obrać, i posiekać awokado; wymieszać z sokiem z limonki. Wymieszaj śmietanę z solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
ChowderChowder
6
Dodaj kraba Dungeness; przykryć i gotować, aż do ogrzania, mieszając tak mało, jak to możliwe, aby utrzymać kraba w stanie nienaruszonym. Łyżka chowder do miski i top każdy z łyżką Cilantro pure i łyżką awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
ChowderChowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Aby kolendra czysta, w blenderze, połączyć olej roślinny; oliwa z oliwek; kolendra; chiles, płukane, łodygi, i zaszczepione; czosnek, obrane; i 1/2 łyżeczki soli. Wirować, aż będzie gładka. Wszelkie resztki można rozłożyć na tostach dla łatwej przystawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TostyTosty
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Połączenie wina: z bogatym Krabem, ostrym chile i ziołową kolendrą, lubimy kremowy, mineralny Pinot Gris. Cline ' s Pinot Grigio-Chardonnay blend (Kalifornia; 1 $
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
KrabKrab
WinoWino
9
jest świetny.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn