Krab i Hominy Chowder mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, czosnek, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydza i Hominy Chowder, Crab Chowder, oraz Crab Chowder.
Instrukcje
1
Na patelni 4-do 6-litrowej na średnim ogniu gotuj boczek, posiekany, aż tłuszcz zacznie się renderować. Wyrzucić wszystko oprócz 1 łyżeczki tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać białą część poru, połówki, opłukać i cienko pokrojone; mieszać aż kuleje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
3
Dodaj wino i gotuj, aż prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Dodać bulion z kurczaka; 2 szklanki wody; hominy; ziemniaki, szorowane i pokroić w 1/2-calowe kawałki; i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Ziemniak
Hominy
Woda
Sól
5
Tymczasem, Cilantro czysty (patrz poniżej). Również pit, obrać, i posiekać awokado; wymieszać z sokiem z limonki. Wymieszaj śmietanę z solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Krem Do Bicia
Sok Z Limonki
Kolendra
Awokado
Chowder
6
Dodaj kraba Dungeness; przykryć i gotować, aż do ogrzania, mieszając tak mało, jak to możliwe, aby utrzymać kraba w stanie nienaruszonym. Łyżka chowder do miski i top każdy z łyżką Cilantro pure i łyżką awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Kolendra
Awokado
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Aby kolendra czysta, w blenderze, połączyć olej roślinny; oliwa z oliwek; kolendra; chiles, płukane, łodygi, i zaszczepione; czosnek, obrane; i 1/2 łyżeczki soli. Wirować, aż będzie gładka. Wszelkie resztki można rozłożyć na tostach dla łatwej przystawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Oliwa Z Oliwek
Kolendra
Papryka Chili
Czosnek
Funtów Jeżyn (około
Tosty
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Połączenie wina: z bogatym Krabem, ostrym chile i ziołową kolendrą, lubimy kremowy, mineralny Pinot Gris. Cline ' s Pinot Grigio-Chardonnay blend (Kalifornia; 1 $
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.